Éttermünk felújítására az ÉAOP-2.1.1/H-11 jelű „Turisztikai szolgáltatások fejlesztése” megnevezésű pályázati konstrukció keretében „Turisztikai szolgáltatásfejlesztés a sóstói tónál” címmel kerül sor.
Vállalkozásunk a tulajdonosok olasz gyökereire és hagyományaira építkezve olyan vendéglátó ipari egységet kíván kialakítani, melyben a turisták tartózkodási idejének növelésére és a szezonalitás csökkentésére alkalmas programokat valósíthat meg.
A fejlesztés során a meglévő épületben található kis kapacitású konyha bővítése és teljes körű felújítása, eszközökkel, gépekkel való felszerelése valósul meg, mely alkalmassá teszi akár a kibővített teltházas (46+28 fő) étterem kiszolgálását, ill. kialakításra kerül egy 28 fő befogadására alkalmas, téliesíthető terasz.
A projekt közvetett célja, hogy a pizzéria-étterem alkalmas legyen rendezvények, programok megtartására is.  
A felújítással, és az egyedi programokkal projektünk hozzájárul az eltöltött vendégéjszakák számának növekedéséhez, a tartózkodási idő változatos és élmény dús eltöltéséhez, ill. a szezonalitás csökkentéséhez.

A honlap a "Turisztikai szolgáltatásfejlesztés a sóstói tónál" című, ÉAOP-2.1.1/H-11-2012-0075 azonosító számú projekt keretében készült.
Kedvezményezett:
ANASTASIO Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Nyíregyháza, Szabadság tér 12. B4/42.

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.Közreműködő szervezet:


ÉARFÜ Nonprofit Kft.
4025 Debrecen, Széchenyi u. 31.
Tel.: +36 52/524-760
Fax: +36 52/524-770
Email: eszakalfold@eszakalfold.hu